emeğine sağlık canım kitabın 469. sayfasında kaldım ve şuan sinirden kuduruyorum sana değil kızgınlığın clayton.'a vallahi ne olursa olsun bu yaşananlardan sonra pek de mutlu bir son olucağını sanmam whitney zavallım az çekmiyor yav yazık vallahi ne paul ne clayton bence nick'le evlensin bari o kızı hayal kırıklığına uğratmadı ay amma uzun yazdım ama şuan duygu patlaması yaşıyorum umarım cumartesi günü kütabı ekleyip bitirebilirsin yoksa meraktan çatlayabilen nadir insanlardan olucam
sana aynen katılıyorum canım.keşke nikkiyle olsalar bu kadar olaydan sonra bakalım nasıl birleşcekler claytonla. merakla bekliyoruz. lütfen canım devamını bu akşam ekle lütfen lütfen=)
160 sayfa daha ekliyeceğim bu akşam 40 sayfacık kalıyor yarın eklesem kusura bakmazsınız umarım Mutlu sonla bitiyor ayrılıp birleşiyorlar ayrılıp birleşiyorlar bir halt anlamadım
Benimde öyle ama elimde bitiyor bilgisayarda değil Ciddiyim birden oturup hepsini okursan göze zararı var ff:
İlk sayfada bilgilendirme yaptım zaten. 40 sayfa kaldı, yarın sabah eklerim bir sorun çıkmazsa. Biraz parça parça ekledim kitabı ama anlayışla karşılarsınız heralde, bu hafta böyle oldu.