Açtırdınız Kutuyu Şarkı Sözleri Birileri görmüş söylemez belli ki korkak Birileri sevmiş vazgeçmiş gördük ki kolpa Kötüleri sevdik pişmanız sahipsiz kaldık Hayvan terli işlemez güçlendik kalktık Laaaan Konuşup dursan neye yarar Yaktığın ancak cürmün kadar Kendinden gayrı yalan Gerçeği gör Anlayanın bir yüzü karanlık kalmış Anlatsak da anlamaz beyni sulanmış Çevir kazı inceden yanık çoğalmış Mahluk terli işlemez uyandık artık Laaaan Konuşup dursan neye yarar Yaktığın ancak cürmün kadar Kendinden gayrı yalan Gerçeği gör Ben bir kuzgun olsam Sen bir yavru baykuş Yüz yüze buluşsak Öperek çoğaltsam Laaaaan Konuşup dursan neye yarar Yaktığın ancak cürmün kadar Kendinden gayrı yalan Gerçeği gör Hayko Cepkin Şarkı sözleri
Balık Olsaydım Şarkı Sözleri Benimde bugün bir derdim var Bunu bilmek malesef elinde değil Çürük bir parçam beni terketti Bunu tekrar yeşertmek elimde değil Gönül isterdi balık doğsaydım Malesef unutmak elimde değil Günlerce çöküp zorda kalsaydım İnanki çözümüm seninle değil Bak yorgun Bitkin Durgunum Kaç kurtul geçmez bu ömür Kimse yok yanımda Aramam Kendimden buldum Seninde bugün bir derdin var Bunu bilmek malesef şeyimde değil Çürük bir parçan seni terketti Bunu tekrar yeşertmek elinde değil Günlerce çöküp zorda kalsaydım İnanki çözümün benimle değil Bak yorgun Bitkin Durgunsun Kaç kurtul geçmez bu ömür Kimse yok yanında Arama Kendinden buldun Hayko Cepkin Şarkı Sözü
Doymadınız Şarkı Sözleri Ver elini sahte solgun pisliğime bulaşsın Bir anınız bir anını tutmadı hiç son olsun Pişmanlığın bir anlıktır. Güllerimi sahte sandın Kan eline bulaştı sen yinede çok rahatsın Kaaaan Bir elin yağda bir elin balda kanar Kaaaan Bir elin yağda bir elin balda kanar Sok elini sahte solgun hücresine ulaşsın İnsanlığın imdadına hiç doymadın hiç son olsun Bir elin yağda bir elin balda kanar Kaaaan Kan emdiler kör ettiler göz diktiler gör Kul ettiler çok gördüler bok ettiler kaç Kaaaan Bir elin yağda bir elin balda kanar hayko cepkin şarkı sözü
Gelin Olmuş Şarkı Sözleri Her günüm artık haram ziyan sersefil Seni satanlar utansın ah yarim sen değil Ne çare bu hale durdurun vebali Kör olsun bu gözler görmesin bu hali. Gelin olmuş gidiyorsun Beyaz kefen giyiyorsun Kimse bilmez görmez ama Sen adın gibi biliyorsun Gelin olmuş gidiyorsun Kanadını sürüyorsun Kimse bilmez derdin tasan Sen adın gibi biliyorsun Üç günlük dünyanın hali Dağılsın yamulsun Çivisi çıksın her yerin Kor olsun kavrulsun Dağ dağ dağ üstüne Yol su gök derdime Çare olmaz oldu sorarım kendime Söyle derdin mi var? hayko cepkin şarkı sözü
Sahibi Yok Şarkı Sözleri Yok senin benim budur kalmaz Derinlere bir ömür kur Dilim sözüm budur şaşmaz Derinde değil bu ömür bul Yorulup derinde koyduğun benim Kavruldum dertle Bir umudum var tut beni Unutulur herşey zamanla Kendine pişmanlıklar yükleme Sürüklenme Yok senin benim budur kalmaz Derinlere bir ömür kur Dilim sözüm budur şaşmaz Derinde değil bu ömür bul hayko cepkin şarkı sözü
Sandık Şarkı Sözleri Sandık açılsın dinlensin artık bu yürek, Taş olup yağsamda hergün, Nedir bilmez kalbim taşken kendine, Dilden başlar terbiye, Dil döker her kulun hatrına sade. Yıldızlardır hediyem, Alır basını her gününü gör diye, Çürüttünüz gömmeden ebedi, Derde derman arar dururum bu yürek bir çare, Her doğuş bir bayram olur, Her kayıp bir yıkıktır bir eskiye... hayko cepkin şarkı sözü
Sandığım Hazır Şarkı Sözleri Ben değil aslında Benden ayrı bir ben yanar Bir ben yanar Sandığım hazır olsun Elbet içi dolar Elbet içi dolar Sandığım hazır olsun Sandığım hazır olsun Elbet içi dolar dolar dolar dolar dolar Dolar dolar Hazır olsun dolar dolar hayko cepkin şarkı sözü
Yol Gözümü Dağlıyor Şarkı Sözleri Bitmez sandı yoksul beynin, Sorma artık kimim neyim, Olsun sende,merhametim, Bundan sonra seninleyim, Hiç aklında yokken bir ışık yanar. Yol gözümü dağlıyor bak ağlasamda boş, Bendeki zehir kadar sarhoş, Bu nehir gibi akan sular ne çok olur Bu gözlerde yaş Tadı yok Çok zor olur bu bir daha Gözümde yaş kopmuş elim, Hiçbir şeyin dibindeyim, Geçmiş hergün,hikayemdir, Böyle bitsin sevdiklerim, Hiç aklında yokken bir ışık yanar, Yol gözümü dağlıyor bak ağlasamda boş Bendeki zehir kadar sarhoş, Bu nehir gibi akan sular ne çok olur, Bu gözlerde yaş tadı yok Çok zor olur bu bir daha Çok zor Çok zor Zor Çok zor Çok. Yol gözümü dağlıyor bak ağlasamda boş, Bendeki zehir kadar sarhoş, Bu nehir gibi akan sular ne çok olur bu gözlerde yaş, Tadı yok çok zor olur bu bir daha